Shop More Submit  Join Login
About Varied / Hobbyist Member A. Jasmine PFemale/Indonesia Group :iconamagi-cafe: Amagi-Cafe
 
Recent Activity
Deviant for 3 Years
Needs Premium Membership
Statistics 560 Deviations 2,852 Comments 11,877 Pageviews

Newest Deviations

Copyright Statement 1 by Sophibelle

Random Favourites

Awesome Artist

Webcam

Watchers

Groups

Donate

IceJasmineTea has started a donation pool!
166 / 999
Thank you~ :heart:

Point Commission>> icejasminetea.deviantart.com/a…

You must be logged in to donate.
:iconrociozero::icongeistault::iconmerurun::iconpiwylullaby::icondahub::iconmikoyami::iconkencir::icontomolovescake222::iconfishiefan:

Activity


PN: Padahal lagi Galau by IceJasmineTea
PN: Padahal lagi Galau
:iconpusaka-nusantara::iconwitplz:
_____________________
Poin buat WIT :iconbrightfutureplz:
---
Alo... Saya masih galau sih sama kelanjutan hubungan mereka di event PN kali ini, semoga perang di pn cepet selesai dan pasangan ini juga cepet selesai.
Lalu, Kenapa PN akhir2 ini sepiiiiii?? grup line yang lain juga sepiiiii??? :iconsrapplz: //kamusendirikemana //plak
lalu, Maaf Enou baju barunya Leia tersebar deluan sama saya gak detail2 amat sih //plek :iconhideplz:
Maaf lagi buat temen2 yang komennya belom sepat saya balas, dan yang belum saya komen, saya lagi super sibuk, malah belakangan dA saya gak bisa di buka pula-- :iconotlplz:
lalu masa gambar begini saya ngerjainnya 3 hari.. :iconsobbplz:

terus mau ngomong apa lagi ya... ya udah, saya lanjut mengubur diri dalam kesibukan ya.. :iconimdeadplz:
___________________
Leia © Enouviaiei 
Akerina + Art © IceJasmineTea
Loading...
PN -CLAC : Udah 3thn Ternyata by IceJasmineTea
PN -CLAC : Udah 3thn Ternyata

:iconclover-latte::iconsparklesplz::iconpusaka-nusantara:
-------------
Poin buat WIT :iconwitplz:
---
:party:HAPPY BIRTHDAY
 White-Opals :cake:
Sukses selalu pekerjaannya, kehidupannya, gamenya, dll...
 
pokoknya WISH YOU ALL THE BEST :icongyaa2plz:

lalu-- Ya begitulah sesuai janji, niat buat gambar 17an nya PN kemarin akhirnya saya pake buat gambar ini :iconnblolplz: //salahicon
Gak wow banget sih, tapi semoga suka. yang paling penting sih semoga masih bisa terus ngerayain kayak beginian sampe kita bener2 sibuk gak sempet bikin beginian lagi nanti. :iconsobbplz:
Terus tetep kompak galaunya, labilnya, stressnya. Jangan kapok sama saya ya :iconallmytearsplz:
Dengan the power of campuradukperasaan akhirnya selesai juga gambar ini dari awal bulan yang lalu //plak :iconhideplz:

--
Oiya, ini sebenernya mau Rina yang paling atas, terus Sarah, Haruna, baru yg terakhir si Coco...
Tapi setelah di lihat2 baru ngeh kalo si Sarah sama Coco itu pake ROK!! Kalo kebalik gimana nanti 'itu'nya keliatan kan jadi lucu nanti :iconrlytearplz:
Akhirnya di rombak ulang deh urutannya..
Terus pas udah jadi… malah lupa gambar si Crystal (kalo gak salah inget namanya) sama Rhea. Ya sudahlah, Rhea udah lama gak aktif sih-- //ditimpukpiano 


Udah ah, mau ngobrol apa lagi ya?
Semoga Tahun2 berikutnya tetep asik tak termakan usia~ 
-----
Sarah & Coco ©
 White-Opals 
Rina & Haruna + Art © IceJasmineTea 

Loading...
PN -GP -Akerina Apitule -WIT by IceJasmineTea
PN -GP -Akerina Apitule -WIT
:iconpusaka-nusantara::iconwitplz:
_____________________
judul alternatif : "Rina Galau"
___
Yay, akhirnya selesai.... dan kali ini pun gagal sebagai yg pertamax :iconhideplz: //plak
Saya mulai sadar, Senin udah masuk kuliah, jadwal udah mulai yang ekstrim, baik jadwal kuliah maupun jadwal klub saya. Jadi lebih baik sudahi saja GP ini secepatnya-- :iconallmytearplz: <<niatnya mau dedlener
Maaf yang waktu itu mau rp an, tapi gak jadi-- :iconcraiplz:

Lalu itu Rina ngapain? Oke-- Rina galau. Saking galaunya sampe gila :iconrlytearplz: //GAK //dibakarRina 
Oiya, itu skill yg di pake Rina skilltree attack A. Rina gak bawa2 sendok, dan lupa ngambil sendok di kantin RC. Dan skillnya Rina yang mata Api.
Lalu abis itu Rina tepar-- //jangan woi 

Kayak gini aja boleh ya Pak/Bu Sepuh, saya mau menghilang ke alam bawah laut dulu deh sekarang-- :iconotlplz:

:new: Baru tau kalo headphonenya juga must di gambar, sudah di tambahkan ya~ :icondeadbodyplz:
--------
Maaf yg OCnya gak mirip dan OOC pula :iconarigatouplz: :
Leia © Enouviaiei
Putra © CLOVERBL
Rasya © sowelunee
Reno © chroma-kun
Random RC & Emblem © Pusaka-Nusantara
Akerina & Art © IceJasmineTea

Loading...
PN : HBD Koi by IceJasmineTea
PN : HBD Koi
:iconwibplz::iconpusaka-nusantara::iconwitplz:
_____________________
:cake::party: Happy Birthday Koi~:heart: 
Panjang umur, tambah manis, tambah maso, tambah panjang(?), tambah banyak berkatnya, Sukses~ Amin :iconlachoirplz:
Pokoknya wish ya all the best deh :icongyaaplz: 
Sorry telat, baru tau tadi pagi kalo koi utlah kemarin :iconrlytearplz:
Sekalian culik Nana jadi bahan eksperimen style chibi baru //dihempas 

______________
Loading...

deviantID

IceJasmineTea
A. Jasmine P
Artist | Hobbyist | Varied
Indonesia
.::The Owner of Code Name Ice- JasmineTea [ジャスミン茶]::.
Alias/Pseudonym: Mandy, The Gray Shinigami, estehmelati...
Stamp - Mouse User by firstfear
Stamp - MangaStudio User by firstfear>>Stamp - Paint Tool Sai User by firstfear>>Stamp - Photoshop User by firstfear

_______________________
:iconsparklesplz:GROUPS:iconsparklesplz:
Clover-Latte >> Haruna Shizuma
Pusaka-Nusantara >> Akerina Apitule
MapleOfEden >> Rhea
_______________________
:iconcanyouhearthebass:
Find me on :
Twitter: twitter.com/#!/icejasminetea
Facebook: www.facebook.com/icejasminetea
Pixiv : pixiv.me/icejasminetea
Tumblr: icejasminetea.tumblr.com/

Anyways~
:icongiftsfriendsonly::iconcollabsask::iconcommissionsopen::iconkiribansclosed::iconpointcommishesclosed::icontradesask::iconrequestsclosed:
Copyright Statement 1 by Sophibelle
:iconccwelcomedplz1::iconccwelcomedplz2:
Interests
I just want to help my aunt in Africa,

All The payment will be donated for My Aunt >> gogetfunding.com/project/acade…;

Every two years Jeppe High School for Boys organises an overseas academic tour for its top Academic boys in Grade 9 & 10.  As top academic achievers my twins qualify to represent Jeppe High School for Boys on this self-funded tour. As a parent, I will do anything to grant my children a chance of a life-time.  My twin boys, Jade & Jordan have strived each year to perform academically and they now have an opportunity to reaping a reward for all the years of dedication and hard work by going to the USA with the school.  This tour is a very prestigious tour and it is given only to top academic boys of which my sons have been chosen but the challlenge I now face is the payment of this tour which amount to US$5000 per child.  This amount excludes any spending money. This tour will give the twins the opportunity to attend school which is Chagrin Falls Exempted Village High School which a blue ribbon school and has recently been assessed as the 92nd best school in the United States.  The school is known for its excellent academic, cultural and sporting record.
So many friends have been helping with fundraise activities, and with faith we know we'll reach the target.
By donate to this cause not only you be helping me, but you be shapping the future of two bright young me.
Should you need further information or would rather donate directly please do not hesitate to contact me.
I thank you from the bottom of my heart for every donations given toward this purpose. - Lmoneron2006
So, sorry i increase my commission price. :iconrlytearplz:


I'm a Shadow of My Self by IceJasmineTeaReq : Pepokel by IceJasmineTeaCLAC : Eh..? by IceJasmineTea
Bullet; Red Sketch 
Chibi $2
Head  $3
bust/ waist $4
full body $ 5

PN : Model Majalah Beruang by IceJasmineTea IJT by IceJasmineTea PN : Why? by IceJasmineTea 
Bullet; Red Cell shaded
Chibi $7
Head shot $9
bust/ waist $10
full body $15

PN : Skill Tree Attack A - Akerina A. -WIT by IceJasmineTea PN: Rina kenapa? by IceJasmineTea PN : Sang Itik dan Papa Beruang by IceJasmineTea
Bullet; Red Soft (normal) shaded
Chibi $10
Head shot $11
bust/ waist $15
full body $18

CLAC : Haruna Mau Peluk? by IceJasmineTeaPN : Skill Tree - Basic 2 -Akerina A. by IceJasmineTea
Bullet; Red Toning
Chibi $3
Head shot $5
bust/ waist $7
full body $10
-----
Red Square BulletAdditional Chara:  $2 for every extra character in one pic (as individual pics you pay the price for each individual pic)

Red Square BulletDetailed Background: $5 
-----
Bullet; Red IMPORTANTBullet; Red 
•i draw spontaneously and sometimes have a very busy schedule, so please be patient as I may take a while getting your commission done. 
• There are NO refunds unless I am the one canceling the pre-paid commission. 
• All commissioned illustrations are for PERSONAL USES ONLY, not for commercial purposes. The character rights are yours, but the copyrights of the image itself is mine.

Bullet; Red I DID NOT DRAWBullet; Red
-Fanart 
-Hentai
-Robot / Cyborgc /Mecha

Bullet; Red SLOTS Bullet; Red 
 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

  • Mood: Tender

Journal History

AdCast - Ads from the Community

×

Comments


Add a Comment:
 
:icon2947:
2947 Featured By Owner Oct 8, 2014  Hobbyist Traditional Artist
Selamat ulang tahun, Jasmine~!! :heart::huggle::heart:
Reply
:iconpino44io:
Pino44io Featured By Owner Aug 31, 2014  Hobbyist Digital Artist
Thank you for  :gallery:
Reply
:icondamaimikaz:
DamaiMikaz Featured By Owner Jul 25, 2014  Hobbyist Digital Artist
Thanks a lot for the watch. I'm glad you're taking such an interest in my artwork :hug:
Reply
:iconnekuhikari:
NekuHikari Featured By Owner Jul 4, 2014  Hobbyist Digital Artist
AGGGHHH-- MAAP MBAK TEH SAYA BELUM WATCH ASFJKLSFJAL-- //terjun //malu //padahalwaktuituudahmencettombolwatch //dAmembenciku //udah
Reply
:iconicejasminetea:
IceJasmineTea Featured By Owner Jul 4, 2014  Hobbyist General Artist
Lho, saya juga baru watch Neku tadi ko, santai aja :iconrlytearplz:
Reply
:iconnekuhikari:
NekuHikari Featured By Owner Jul 4, 2014  Hobbyist Digital Artist
ee-eeh... yaudah gapapa :iconrlyplz:
maaf ya ini dA emang kurang ajar kadang :iconcraiplz: //kenapa nyalahin dA
Reply
:icondwinardhika:
dwinardhika Featured By Owner Jun 3, 2014
makasih watch-nya ya!!! :D
Reply
:iconicejasminetea:
IceJasmineTea Featured By Owner Jun 4, 2014  Hobbyist General Artist
Sama2 :icongawwplz:
Reply
:iconplatinumfate:
Platinumfate Featured By Owner May 9, 2014  Hobbyist
Thank you for stalking me :iconhideplz:
Reply
:iconicejasminetea:
IceJasmineTea Featured By Owner May 9, 2014  Hobbyist General Artist
Hohoho, u're welcome :iconjumpheplz:
Reply
Add a Comment: